Elbilsladdning i bostadsrättsföreningar och samfälligheter i Gbg

Publicerat 2024-03-18

Halmstad-kille blir Göteborgs senaste tillskott till LaddaTillsammans – "Nu kör vi!"

LaddaTillsammans senaste rekrytering, Daniel Wendtlandh. Från försäkringsvärldens djungel till elbilarnas elektrifierande värld, berättar den 24-årige Halmstad-killen om sitt senaste äventyr som en del av det nyöppnade kontoret på Järntorget i Göteborg, en stad känd för sitt engagemang i elbilsladdning och grön teknologi.

"Jag har alltid varit den där killen som drivs av nyfikenhet och en stark vilja att göra skillnad," säger Daniel med ett leende. "Att flytta från försäkringsbranschen till LaddaTillsammans, ett företag som ligger i framkant med laddlösningar för elbilar, kändes inte bara som ett steg i rätt riktning, utan som att hoppa på ett snabbtåg mot framtiden!"

Med en karriär som tidigare kretsade kring försäkringar där det synts en markant ökning av elbilar på marknaden, ser Daniel sin nya roll som en fantastisk möjlighet att bidra till hållbar utveckling. Genom att främja smart elbilsladdning hos fastighetsägare, brf:er och samfälligheter i Göteborg, kombinerar han sin passion för innovation och miljömedvetenhet på ett växeldragande sätt.

"Hos LaddaTillsammans handlar det inte bara om att plugga in och ladda. Det är om att skapa en kultur där alla vinner – kunden, miljön, och företaget. Och ja, att skapa en hållbar framtid genom smart elbilsladdning i Göteborgs brf:er och samfälligheter samt fastighetsägare ger en otroligt tillfredsställande känsla".

Det är inte enbart Daniels karriärmål som står i fokus när han nu tar klivet in i Göteborgs puls. Med en äkta nyfikenhet och öppenhet planerar han att kasta sig in i allt vad staden har att erbjuda. "Jag ser så fram emot att upptäcka Göteborgs unika charm, från de mysiga kaféerna till de livliga gatorna och alla underbara traditioner. Att integrera mig i detta sammanhang, samtidigt som jag bidrar till utvecklingen av hållbar elbilsladdning för brf:er och samfälligheter, ska bli en riktig utmaning!" delar Daniel med ett skratt.

Med en kombination av Daniel Wendtlandhs entusiasm, erfarenhet, och LaddaTillsammans visionära grund, är det klart att detta partnerskap är inställt på att ge både Göteborg och den bredare elbilsmarknaden en välbehövlig energiinjektion. "Det här kommer bli en eldriven resa," avslutar han, "och jag är redo för att sätta igång!"

Med Daniels anslutning till LaddaTillsammans hoppas vi kunna tillföra massor med kunskap och energi till regionen med ett resultat av smart och hållbar elbilsladdning, på riktigt i Göteborgs brf:er och samfälligheter.

– "Nu kör vi!"