Elbilsladdning: Så kan Klimatklivet accelerera er gröna omställning.

Publicerat 2024-02-28

Ställ om snabbare med Klimatklivet!

Är ert företag redo att ta klivet mot en hållbarare framtid? Med stöd från Klimatklivet har ni nu en fantastisk möjlighet att investera i laddinfrastruktur för tunga transporter. Detta initiativ är perfekt för företag som vill bidra till en fossilfri värld och förbättra sin miljöpåverkan.

🗓 Ansökningsperioder att notera:

4 mars - 15 mars: Sök stöd för icke-publik laddinfrastruktur för ert företags fordon, inklusive möjlighet till energilagring. Stödets storlek anpassas efter företagets storlek.
25 mars - 5 april: Missa inte chansen att ansöka om stöd för publik laddinfrastruktur, med upp till 70% av investeringskostnaden täckt. Prioritet ges till områden där behovet av laddstationer är störst.

Varför Klimatklivet?
Klimatklivet är en del av EU:s återhämtningsfond, NextGenerationEU, och syftar till att stödja övergången till fossilfri framtidsteknik. Detta är en unik möjlighet att få ekonomiskt stöd för att förbättra er laddinfrastruktur och samtidigt bidra till en grönare planet.

Behöver ni hjälp?
Planering och ansökningsprocessen kan vara komplex. Vårt team på LaddaTillsammans är här för att hjälpa er navigera genom processen, från planering till etablering av laddinfrastruktur. Kontakta oss för expertis och stöd i ert bidragsansökningsförfarande.

Tillsammans kan vi skapa en hållbar framtid för alla.

Låt oss göra det möjligt med Klimatklivet!