En framgångsrik start på höstens mässor och en ny era för LaddaTillsammans

Publicerat 2023-09-01

Igår markerade inte bara början på mässäsongen för hösten, men också en ny era för vårt företag. Vi hade möjligheten att delta i på Styrelsemässan i Göteborg, där vi mötte ett stort antal besökare från bostadsrättsföreningar i regionen. Det gav oss en fantastisk möjlighet att nätverka, förstå våra kunders behov och presentera våra senaste lösningar inom elbilsladdning.

En Ny Visuell Identitet

Detta evenemang var också en milstolpe för oss, då det blev premiär för vår nya visuella identitet. Efter månader av planering och designarbete som avslutades innan sommaren, är vi stolta över att äntligen kunna visa upp vår uppfräschade image. Denna nya visuella identitet representerar inte bara vår moderna approach, utan också vår dedikation till långsiktig och hållbar utveckling.

Respons och Framtidstro

Responsen vi fick var fantastisk. Det var inspirerande att se hur våra potentiella kunder reagerade på vad vi står för och hur det speglas i vår nya visuella identitet. Det har fyllt oss med en enorm framtidstro. Vi är övertygade om att allt fler kommer att välja smart och hållbart genom att ladda sina elbilar hos oss på LaddaTillsammans.

Vi ser verkligen fram emot resten av mässäsongen och att ta vår verksamhet till nästa nivå tillsammans med våra framtida kunder.

Om ni vill komma i kontakt med Linus(på bild), eller någon av våra andra säljare, hittar ni våra kontaktuppgifter här.