Nytt samarbete med Resurs Bank - Elbilsladdning till räntefri avbetalning

Publicerat 2024-02-15

Nytt samarbete mellan LaddaTillsammans och Resurs Bank underlättar finansiering för grönare framtid.

LaddaTillsammans är glada att meddela ett nytt samarbete med Resurs Bank, vilket erbjuder en ny finansieringslösning för samfälligheter och bostadsrättsföreningar. Detta initiativ är designat för att underlätta för privatpersoner att ta del av miljövänlig teknik genom att erbjuda 24 månaders räntefri avbetalning vid installation av laddbox för de som bor i en förening där det förberetts med eldragning.

Genom detta samarbete möjliggörs en smidigare process för de föreningar som är intresserade av att installera elbilsladdare och vill göra det möjligt för sina medlemmar att stegvis anpassa sig och installera elbilsladdning. Vi förstår att den initiala kostnaden kan vara en utmaning för många, och med detta erbjudande hoppas vi kunna underlätta övergången.

Resurs Bank, känd för sin erfarenhet inom finansieringslösningar, är en ideal partner för detta ändamål. Tillsammans strävar vi efter att göra det ekonomiskt lättare för svenska hushåll att investera i grön teknologi och därmed bidra till en bättre miljö.

Detta samarbete ger föreningar som förbereder sin elinfrastruktur med LaddaTillsammans en möjlighet att erbjuda sina medlemmar en fördelaktig finansieringslösning. Det är ett steg mot att förenkla för människor att göra miljövänliga val i sin vardag.

"Genom vårt samarbete med Resurs Bank vill vi göra det enklare för svenskar att bidra till en mer hållbar framtid. Det handlar om att ge fler möjligheten att göra gröna val genom att minska den ekonomiska barriären," säger Niklas på LaddaTillsammans.

För ytterligare information om detta erbjudande och hur din förening kan dra nytta av det, besök wwww.laddatillsammans.se eller kontakta oss direkt.