OM OSS

Vi hjälper er hela vägen till bekymmersfri elbilsladdning

LaddaTillsammans är ett erfaret företag, med en vision att göra resandet bekymmersfritt för alla. Vi har etablerat vår närvaro i alla Sveriges storstadsregioner och har ett starkt partnerskap med elektriker spridda över hela landet. Vårt engagemang för våra kunder är djupt rotat och vi är stolta över vårt erbjudande.

LaddaTillsammans huvudfokus är att erbjuda heltäckande laddlösningar för föreningar och företag. För att tillgodose varje kunds unika behov erbjuder vi skräddarsydda lösningar, som både är kostnadseffektiva och långsiktigt hållbara.

Våra laddningslösningar är utformade för att minimera både kostnader och administrativt arbete. Detta gör oss till en idealisk partner för ditt företag eller förening. Vi strävar efter att skapa självbärande laddlösningar som ger mervärde för alla boende. Vår prioritet är att erbjuda lösningar som är hållbara på lång sikt, alltid med våra kunders bästa intresse i åtanke.

Jobba på
LaddaTillsammans

Varmt välkommen till LaddaTillsammans! Vi är entusiastiska över att du överväger att bli en del av vårt team. Här strävar vi efter att leverera sälj och projektledning av högsta möjliga kvalitet, vilket är centrala beståndsdelar i vår affär.

Vi är inte bara passionerade för vad vi gör, vi tar även stolt vårt ansvar som förebilder inom branschen. Vi tror fast på att detta bidrar till vår framgång och position som en mycket uppskattad arbetsgivare.

Genom att välja att bli en del av vår organisation, blir du en del av en ambitiös gemenskap som ständigt strävar efter excellens. Vår starka övertygelse är att det är tack vare ditt engagemang och ditt bidrag som vi kan fortsätta att skapa en positiv påverkan och framgång inom vår bransch.

Vi söker alltid efter likasinnade individer som delar vår vision och vill vara en del av vår framgångsresa. Låter det som något för dig? Maila info@laddatillsammans.se

Intresserad av smartare elbilsladdning?