PHM Group och LaddaTillsammans tecknar rikstäckande avtal för elbilsladdning

Publicerat 2024-05-01

Pressmeddelande

Datum: 2024-05-01

LaddaTillsammans har glädjen att meddela att ett rikstäckande avtal har tecknats med PHM Group i Sverige för att tillhandahålla skräddarsydda elbilsladdlösningar. Detta partnerskap är avsett att stärka elbilsladdningsinfrastrukturen för PHM Groups partners samt för de bostadsföreningar som gruppen förvaltar.

Elina Löfdahl, ansvarig för partneravtal på PHM Group, förklarar vikten av detta partnerskap: "Med LaddaTillsammans som partner säkerställer vi att våra partners och kunder får en bra laddlösning och förstklassig service för att kunna bedriva elbilsladdning på deras respektive område."

Genom avtalet kommer PHM Groups partners och deras förvaltade föreningar att få tillgång till reducerade priser på laddstationer samt konsulterande tjänster för att säkerställa att de hittar de mest lämpliga laddlösningarna för sina verksamheter.

Niklas Hilding, VD för LaddaTillsammans, uttrycker sin entusiasm över det nya samarbetet: "Vi är väldigt glada över att få hjälpa PHM Groups företag och förvaltade föreningar med behovsanpassade laddlösningar."

Det nya avtalet är redan aktivt och samarbetet marknadsförs nu online för att öka medvetenheten om hur elbilsladdning kan integreras smidigt både under installationsfasen och i den löpande driften.

Vill ni som PHM partner kontakta LaddaTillsammans kan ni fylla i kontaktformuläret på LaddaTillsammans för PHM-partners.

/

Niklas Hilding 
VD, LaddaTillsammans

Elina Löfdahl
 Partneravtal, PHM Group