Starkt samarbete mellan LaddaTillsammans och RR EL fortsätter att växa

Publicerat 2023-09-07

Sedan starten 2021 har LaddaTillsammans och RR EL engagerat sig i ett framgångsrikt samarbete med målet att göra resandet bekymmersfritt och elbilsladdning enklare för alla. Från dag ett har det funnits en stark vilja att arbeta nära varandra, en vilja som har blivit verklighet.


RR EL: DIN ELEKTRIKER I SÖDRA SVERIGE
Med säte i Helsingborg och en närvaro som sträcker sig över Skåne och stora delar av Halland, har RR EL under Roger’s ledning etablerat sig som en pålitlig och kvalitetsmedveten elinstallatör. Bolaget har nästan 20 anställda och är experter inom områden som elbilsladdning och solceller. Om du behöver komma i kontakt med en riktigt duktig elinstallatör inom deras områden, besök www.rr-el.se.


EN LJUS FRAMTID
Det är en glädje att meddela att vårt samarbete har utvidgats och vi har flera spännande projekt på gång. Genom vårt gemensamma engagemang och kompetens inom respektive fält, ser vi fram emot en ljus och innovativ framtid, med ännu fler möjligheter att förenkla och förbättra elbilsladdning och hållbar energianvändning för våra kunder.

Vi är tacksamma för det förtroende som våra kunder har visat oss och ser fram emot att fortsätta vårt arbete för en mer hållbar och effektiv vardag.