Utforska eCarExpo Stockholm 2024 med oss

Publicerat 2024-01-29

Utforska framtidens elbilsladdning med oss!

Äntligen är det dags för eCarExpo 2024, och i år är det större och mer elektrifierat än någonsin! Från den 2 till 4 februari förvandlas Friends Arena i Stockholm till ett centrum för framtidens e-mobilitet, där de senaste elbilarna, innovativa laddlösningar och smarta tekniklösningar tar plats.

Med cirka 70 utställare och inte mindre än 17 spännande premiärer, är det här platsen där framtiden inte bara visas upp – den är här för att provköras och upplevas. Och mitt i denna elektriska revolution står LaddaTillsammans, redo att visa hur enkel, effektiv och hållbar elbilsladdning kan fungera.

Vårt team, med Linus, August och Jonathan i spetsen, är på plats för att guida dig genom denna nya värld av möjliga lösningar. Ta med dig dina svåraste frågor och utmana oss, för att genom smarta diskussioner pusha oss och hela branschen att bli ännu bättre.

Vill du veta mer om smarta laddningslösningar och vill känna pulsen av framtiden inom elbilar – se till att besöka LaddaTillsammans på eCarExpo.

Kom och möt oss på Friends Arena, 2–4 februari. Fredag 08:30–17:00, Lördag 10:00–17:00, Söndag 10:00–16:00. Vi ser fram emot att träffa dig och tillsammans utforska hur vi kan göra världen lite grönare, en laddning i taget.

Välkommen!