Välkommen Christoffer - Projektledare för installation av elbilsladdning

Publicerat 2023-07-03

Såhär säger "Coffe" tre månader varm i kläderna...

"🎉 Tre månader som projektledare på LaddaTillsammans! Jag kan knappt tro hur snabbt tiden har gått och hur fantastiskt det har varit att vara en del av denna resa! 💫

Som före detta landslagssimmare har jag alltid sökt efter nya och spännande utmaningar, och när chansen att gå med i LaddaTillsammans dök upp kunde jag bara inte säga nej! 🏊‍♀️ Att ha deltagit på både VM, EM och erövrat totalt 28 SM-guld har gett mig ovärderliga erfarenheter och lärt mig hur man strävar mot målen med passion och dedikation.

Men nu är det en helt ny sorts spännande resa som väntar, och jag känner mig så otroligt stolt över att vara en del av detta fantastiska team! LaddaTillsammans ger mig möjlighet att fortsätta utvecklas och växa i min nya yrkesroll och jag ser fram emot att ta itu med alla utmaningar och möjligheter som kommer vår väg.

Tack för att ni är med mig på denna resa! Håll utkik för spännande uppdateringar och framsteg🌟"

Vi på LaddaTillsammans är såklart stolta över att Christoffer har valt att börja hos oss. För de som väljer elbilsladdning från LaddaTillsammans kommer att träffa vår nya projektledare under installation av laddstationer i t.ex er bostadsrättsförening eller samfällighet från start till mål.

Varmt välkommen Christoffer Carlsen!