LaddaTillsammans ingår strategiskt ramavtal med Rikshem för att främja fossilfria mil

Publicerat 2024-09-26

Pressmeddelande

2024-09-25

LaddaTillsammans är stolta att tillkännage ett nytt rikstäckande partnerskap med Rikshem, en av Sveriges största privata fastighetsägare. Avtalet sträcker sig över tre år och syftar till att underlätta övergången till fossilfria mil för Rikshems hyresgäster.

I en tid då många i branschen kämpar, går LaddaTillsammans starkt framåt med detta viktiga samarbete. Genom att Rikshem kan erbjuda Wayblers avancerade laddtjänst kommer LaddaTillsammans att hjälpa Rikshem i deras fortsatta arbete med laddinfrastruktur.

"Vi är tacksamma för förtroendet från Rikshem och ser detta som ett strategiskt partnerskap i vår expansiva tillväxtfas," säger Niklas Hilding, VD på LaddaTillsammans. 

Vidare lyfter Niklas Hilding även LaddaTillsammans större syfte: "Tillsammans kommer vi att göra det enklare för fler att välja en hållbar livsstil genom att erbjuda smidig och tillgänglig laddning."

Niklas Nilsson, Energi- och teknikansvarig på Rikshem region södra Sverige, är även han nöjd: "Vi är glada över att ta nästa steg i vårt arbete med laddinfrastruktur, och har där valt att göra det med LaddaTillsammans som en strategisk partner. Arbetet med laddinfrastruktur är en viktig del i arbetet kopplat mot Rikshems hållbarhetsmål.”

Detta partnerskap markerar en viktig milstolpe för båda företagen och stärker företagens engagemang för att främja hållbara lösningar inom fordonsladdning.

För mer information, vänligen kontakta:

Niklas Hilding
VD, LaddaTillsammans

Telefon: +46 73-245 29 10

niklas.hilding@laddatillsammans.se