Airpark & LaddaTillsammans: Smart & Hållbar Parkering

Publicerat 2023-11-08

I en värld där både mobilitet och hållbarhet står högt på agendan, har två innovativa företag, Airpark och LaddaTillsammans, nu gått samman för att erbjuda en holistisk lösning för framtiden. Detta nya samarbete syftar till att integrera Airparks intelligenta parkeringssystem med LaddaTillsammans skräddarsydda laddlösningar, och på så sätt skapa en sömlös upplevelse för användare över hela Sverige.

“För LaddaTillsammans känns det otroligt kul att starta ett samarbete med en partner som Airpark. Airparks affärsmodell fyller ett tomrum i parkeringsbranschen och erbjuder en tjänst som på riktigt ligger i kundens intresse. Tillsammans med Airpark vill vi ligga i framkant och skapa den absolut bästa upplevelsen för våra bilägare runt om i Sverige.”

August - affärsutvecklare på LaddaTillsammans

Airpark - revolutionerar parkeringsbranschen genom sin SaaS-plattform som maximerar utnyttjandet av parkeringsytor. Tjänsten används redan av flera framstående aktörer och har visat sig öka intäkterna och effektivisera förvaltningen av parkeringar avsevärt. Med en stark inriktning på att spara tid och minska miljöpåverkan har Airpark blivit en game-changer för fastighetsägare och förare.

Besök airpark

LaddaTillsammans - som verkat för ett bekymmersfritt resande, erbjuder heltäckande laddlösningar. Deras arbete har redan haft stor inverkan i Sveriges storstadsregioner, med en infrastruktur som underlättar övergången till elektriska fordon.

Läs mer om LaddaTillsammans erbjudande till fastighetsägare här och bostadsrättsföreningar här.

Det nya partnerskapet mellan dessa två företag betyder att kunder nu kan njuta av en ännu mer effektiv och hållbar parkeringsupplevelse.