LaddaTillsammans öppnar nytt kontor i Göteborg

Publicerat 2024-02-20

I en spännande utveckling för elbilsladdningsbranschen meddelar LaddaTillsammans stolt att vi denna vecka utökar vår verksamhet med ett nytt kontor i Göteborg. Denna expansion är ett tydligt tecken på vårt engagemang för att komma närmare våra kunder och ytterligare stärka vår närvaro på marknaden.

Med vårt nya kontor i Göteborg tar vi ett viktigt steg framåt i vår mission att förenkla livet för elbilsägare. Vår lokala närvaro i staden kommer inte bara att underlätta kontakten med befintliga och potentiella kunder utan också ge oss möjligheten att snabbt svara på marknadens behov och trender. Vi är oerhört stolta över de positiva reaktioner och det beröm vi fått från våra kunder för det arbete vi utför. Detta nya kontor bekräftar vårt löfte om att fortsätta leverera exceptionella tjänster och stärker vår position som ledande inom storskalig elbilsladdning.

Vår nya bas blir hos MindPark i Göteborg, ett val som känns både naturligt och strategiskt. MindParks systerpark Ecommercepark har varit en vital del av vår resa sedan starten. Genom vår närvaro där har vi varit del av en inspirerande kultur som gynnat nätverkande och etablerandet av nya, värdefulla relationer. Att nu kunna utöka detta samarbete till MindPark i Göteborg är en spännande möjlighet att engagera oss i och dra nytta av denna dynamiska miljö på ytterligare en plats.

Vi ser fram emot att välkomna våra nuvarande och framtida kunder till vårt nya kontor i Göteborg. Håll ögonen öppna för mer information och för introduktionen av våra nya stjärnor i teamet. Vår framgång är er framgång, och vi är ivriga att fortsätta denna resa tillsammans med er.

För mer information, håll till godo – det kommer mer!

Varmt välkomna till LaddaTillsammans i Göteborg!