LADDSTOLPAR

NYPRODUKTION

Har era köpare börjat fråga efter elbilsladdning?
Vi hjälper er ta fram projektanpassade och effektiva lösningar

Vill ni ha hjälp med kunddialogen?
Vi hjälper er ta fram projektanpassade och effektiva lösningar

I den spännande världen av nyproduktion är det viktigt att inte bara tänka på dagens behov utan även på framtidens krav. Med en snabbt växande marknad för elbilar är det nu mer relevant än någonsin att inkludera laddstationer som en integrerad del av er nyproduktion.

LaddaTillsammans erbjuder:

Projektanpassade lösningar
Vi hjälper er att göra elbilsladdning till en ­ickefråga
Kundkontakt och kundservice ­ickefråga
Rättvis kostnadsmodell för kund
En seriös partner och ett varumärke ni vill förknippas med

Vi guidar er genom hela processen

Krav

Alla parkeringsplatser vid nyproduktion skall förses med förberedelse av elinfrastruktur till elbilsladdning. Passa på att göra detta till ett mervärde istället för ett problem i era projekt.

Förutsättningar

Vi går igenom ritningar med er och sätter ihop en effektiv lösning som är långsiktigt hållbar för hela föreningen. I detta stadie går vi tillsammans igenom nödvändigt entreprenad och elarbete för förberedelse.

Färdig lösning vid inflytt

Kunden får möjlighet att beställa laddstolpe vid tillträde med möjlighet att baka in i huslånet. Alla parkeringsplatser förbereds vilket ger samma förutsättningar till elbilsladdning för alla medlemmar.

Leverans, installation och driftsättning

LaddaTillsammans ombesörjer leverans av produkter och tjänster och koordinerar med behörig elektriker som sköter installation och driftsättning.

Fakturering

Vårt erbjudande är rättvist och så även kostnadsmässigt. Vi fakturerar den boende direkt om och när behovet av elbilsladdning uppstår.

Kundservice

Vi har löpande kontakt med alla boende angående deras frågor och beställningar för att avlasta er som byggare. Vi har även möjlighet att medverka vid säljstart.

Intresserad av smartare elbilsladdning?

Vanliga frågor och svar

Att inkludera laddstationer till nyproduktioner är viktigt då det möjliggör enkel och bekväm laddning av elfordon, vilket lockar fler köpare och hyresgäster och kan bidra till en mer attraktiv fastighet. Det främjar också användningen av miljövänliga elfordon och minskar koldioxidutsläppen. Slutligen är det ett steg mot att förbereda fastigheter för den elektrifierade framtid som vi närmar oss.

Boende får fördelar som enkel och bekväm laddning för sina elfordon och en chans att minska sina miljöavtryck genom att välja renare transportalternativ. Detta skapar en mer lockande och hållbar boendemiljö.