Aktuellt

AKTUELLT

Frukostseminarium med HSB:s förvaltare

Publicerat 2022-09-22

Frukostseminarium med HSB Nordvästra Skåne. LaddaTillsammans bjuder in till kaffe och fralla för att dela med sig av kunskap och tankar värda att sprida vidare.

Linus och Totte i sitt rätta element. Här skapas magi. 😉

AKTUELLT

Brf Gustavspark laddar tillsammans!

Publicerat 2022-09-12

Fler laddare installerade. 14 radhus i bostadsrättsförening i Helsingborg som nu laddar tillsammans. Otroligt snygg installation tycker vi.

AKTUELLT

Domstolsbeslut gör det enklare för samfälligheter!

Publicerat 2022-09-05

Mark och miljööverdomstolen har beslutat om att godta laddinfrastruktur för Råda Portars samfällighet utan ändrat anläggningsbeslut. Ett viktigt steg som underlättar för tusentals samfällighetsområden runt om i landet.

LÄS MER

AKTUELLT

Brf Gustavspark

Publicerat 2022-08-17

Snart fler som laddar tillsammans. I veckan sattes ett nytt projekt igång på Brf Gustavspark i Helsingborg. Kommer bli riktigt fint tycker vi!

AKTUELLT

Brf Stubbarps Lycka laddar tillsammans!

Publicerat 2022-07-10

Brf Stubbarps Lycka i Viken med 21st laddare är klart för användning. Ett mycket intressant projekt som bevisar styrkan i vår lösning.

LÄS MER

AKTUELLT

Almedalsveckan 2022

Publicerat 2022-07-06

Elbilsladdning och effektiv användning av ett belastat elnät var en het fråga i Almedalen där vissa glädjande nyheter presenterades för våra kunder. Vi lämnar med en stark vilja om att hjälpa fler med möjlighet att kunna ladda sin elbil. Läs mer om den viktigaste informationen vi tar med oss från veckan.

LÄS MER

AKTUELLT

LaddaTillsammans blir fler

Publicerat 2022-06-27

Välkommen in i värmen Totte Bergdahl. Totte kommer vara försäljningsansvarig på LaddaTillsammans och ni når honom enklast på 0730-868027 eller via Totte@laddatillsammans.se.

AKTUELLT

Fler som vill ladda tillsammans!

Publicerat 2022-06-27

Fler som vill LaddaTillsammans. Brf Stubbarps Lycka i Viken med 21st laddare snart klart för användning.

AKTUELLT

LaddaTillsammans deltar på growinvest.

Publicerat 2022-06-08

En investerarträff med fokus på att dela kunskap och att bygga långsiktiga relationer. Growinvest lyfter fram intressanta industrier och områden i den blomstrande regionen Helsingborg.

LÄS MER

AKTUELLT

Uppmärksammas i Sydsvenskan

Publicerat 2022-02-15

Otroligt kul och inspirerande med en samfällighet som ligger i framkant. Extra kul att vi på LaddaTillsammans levererar lösningen. Läs mer...

    Kontakta oss

    Hör av dig vid frågor eller funderingar.