Laddlösningar och laddstationer till Bredablicks kunder.

Publicerat 2023-03-07

LaddaTillsammans godkänd partner till samarbete mellan Waybler och Bredablick

Vi på LaddaTillsammans är glada att meddela att vi har ingått samarbete med Waybler och Bredablick för att erbjuda Bredablicks kunder marknadens bästa laddlösning.

Waybler är ett svenskt etablerat techföretag som erbjuder en komplett laddlösning för elbilar med minimal administration och ekonomisk hållbarhet. Med deras smarta patentskyddade laddstationer görs det möjligt att ladda fler fordon utan att behöva öka effektkapaciteten lika mycket som vid konventionell laddning av elbilar.

Bredablick Förvaltning erbjuder helhetslösningar för fastighetsförvaltning och fastighetstjänster. Bredablick har ett stort miljöfokus i sina tjänster och och därför är det extra kul att de vill samarbeta med Waybler och LaddaTillsammans.

Som förvald partner till Waybler kommer LaddaTillsammans kunna göra skillnad. Vi erbjuder Bredablicks kunder en komplett lösning för elbilsladdning som passar alla behov.

Om du vill veta mer om vårt samarbete eller hur du kan beställa våra tjänster, kontakta oss gärna på info@laddatillsammans.se eller hittar våra kontaktuppgifter under Kontakt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Läs mer om Waybler här: http://waybler.com/

Läs mer om Bredblick här: http://bredblick.se/